Αναζήτηση Κατοικίδιου ή Ανθρώπου
* Κατηγορία:


* Διεύθυνση:


* Απόσταση:

Φορτιστής Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας του LIveTracker

Φορτιστής Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας του LIveTracker
Κατασκευαστής: LiveTracker
Κωδικός Προϊόντος: Car-Moto LiveTracker Charger
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,33€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Φορτιστής Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας του LIveTracker

                                         

---- Ο φορτιστής  Car-Moto LiveTracker Charger τοποθετείται μόνιμα στο Αυτοκίνητο η την Μοτοσυκλέτα . Ενώ η τοποθέτηση του φορτιστή είναι μόνιμη , το LiveTracker GPS μπορείτε να το αποσυνδέσετε και να το ανατοποθετήσετε πολύ εύκολα , όπως ακριβώς θα το κάνατε με τον φορτιστή πρίζας σπιτιού ( που εμπεριέχεται στη συσκευασία του ) . Έτσι ανάλογα με τις ανάγκες σας και την χρήση που θέλετε , μπορείτε να έχετε μία συσκευή GPS την LiveTRacker για περισσότερες από μία χρήσεις .

---- Η τοποθέτηση του είναι πολύ απλή , απλά παίρνουμε ρεύμα από το θετικό + και το αρνητικό – του οχήματος και έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτησή του. Στο LiveTracker συνδέεται απλά και άμεσα με το γνωστό micro-usb που διαθέτει ο φορτιστής στην έξοδο του .

---- Η είσοδος του φορτιστή ( input ) δέχεται τάση 12 η 24 Volt , και η έξοδος ( output ) δίνει τάση 5 Volt και ένταση ρεύματος 1,5 Amber .

---- Με την Αγορά του φορτιστή , δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το επίπεδο που βρίσκεται η μπαταρία του ( άσχετα αν ακόμα και χωρίς αυτόν , έχετε αυτόματη ενημέρωση από το LiveTracker με SMS όταν η μπαταρία τελειώνει ) ώστε να προγραμματίζεται μία φόρτιση όταν είναι να το χρειαστείτε , κι αυτό γατί με την σύνδεσή του στο φορτιστή θα είναι συνέχεια φορτισμένο και ενεργοποιημένο,  χωρίς απώλειες ρεύματος της μπαταρίας του .

---- Τέλος ο φορτιστής θεωρείται παρελκόμενο – αξεσουάρ  , αλλά πραγματικά σας είναι τόσο χρήσιμο, που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απαραίτητο , ώστε να χαρείτε τις πολλαπλές χρήσεις του LiveTracker.    

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Powered By epsilon
Livetracker.gr © 2020