Αναζήτηση Κατοικίδιου ή Ανθρώπου
* Κατηγορία:


* Διεύθυνση:


* Απόσταση:

LiveTracker

LiveTracker
LiveTracker LiveTracker LiveTracker LiveTracker LiveTracker LiveTracker
Κατασκευαστής: LiveTracker
Κωδικός Προϊόντος: LiveTracker
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 155,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 126,02€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

LiveTracker  Μίνι GPS Συσκευή Εντοπισμού , για Σκύλους και Γάτες και όχι μόνο …

             Περιγράφοντας την Αδιάβροχη Συσκευή Εντοπισμού Live-Tracker

                                     

---- Η μίνι συσκευή εντοπισμού LiveTracker καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες παρακολούθησης όχι μόνο των κατοικιδίων  αλλά και των ηλικιωμένων ειδικότερα όσων πάσχουν από γεροντική άνοια ή Alzheimer , των παιδιών που ίσως είναι ευάλωτα κάποιας πιθανής κακόβουλης παρενόχλησης και γενικά οποιουδήποτε ανθρώπου , που χρήζει την ανάγκη για εντοπισμό όπως ορειβατών , ποδηλατών , κλπ αλλά και παντός είδους οχημάτων , από ποδήλατο , μοτοσυκλέτα , αυτοκίνητο η φορτηγό , ακόμα δε , μπορεί να τοποθετηθεί σε αποσκευές .

 ---- Στα οχήματα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με την παροχή ρεύματος του οχήματος για συνεχή χρήση χωρίς την ανάγκη φόρτισης της συσκευής .

 ---- Διαθέτει κουμπί SOS που πατώντας το, αυτός που μας χρειάζεται στέλνει αυτόματα
SMS – Help στον αριθμό κινητού που έχετε προγραμματίσει τη συσκευή και περιέχει το Link του Google-Map με το στίγμα της.

 ----Η συσκευή εντοπισμού Live-Tracker έχει μικρό μέγεθος , μεγάλη διάρκεια ζωής της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της και μεγάλη χρονική διάρκεια παροχής ενέργειας ( από 150 έως 250 ώρες ανάλογα με τη χρήση και τη συνεργασία του GPS της συσκευής με τον δορυφόρο ) , ακόμα

---- Με δική σας εντολή η συσκευή LiveTracker διαθέτει την δυνατότητα ακρόασης στο γύρο χώρο που βρίσκεται η συσκευή , όταν την καλείτε από το κινητό σας .

---- Διαθέτει την δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και πέφτει σε κατάσταση ‘’ύπνου-stand by ’’ αν δεν υπάρχει κίνηση στη συσκευή και ακόμα και τότε δείχνει το τελευταίο στίγμα .  Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη στον εντοπισμό ώστε να έχουμε περισσότερες ώρες στη διάθεση μας μέχρι την ανεύρεση του σκύλου μας η της γάτας μας η του αγαπημένου μας προσώπου η του οχήματος μας … μετά η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα με την παραμικρή κίνηση.

---- η συσκευή γενικά διαθέτει πολλές δυνατότητες προγραμματισμού, και μπορεί να ενεργοποιηθεί  και να απενεργοποιηθεί από απόσταση .

---- τέλος η συσκευή είναι αδιάβροχη κατηγορίας IXP-6 , αυτό σημαίνει ότι αντέχει σε κάθε κατάσταση υγρασίας , καταρακτώδους βροχής , η και ισχυρού ποτιστικού μέσου. Τα δικά μας τεστ έδειξαν ότι δεν πέρασε η παραμικρή υγρασία ακόμα και όταν η συσκευή βυθίστηκε σε 30 cm βάθους νερού ( σε ενυδρείο ) , αυτό όμως είναι καλά να αποφεύγεται γιατί ένας σκύλος όταν κολυμπά αρκετές φορές βυθίζεται περισσότερο καθώς πηδά στο νερό, έτσι θα μπορείτε να έχετε την πλήρη εγγύηση του προϊόντος αφού ο κατασκευαστής μας συνιστά να μην βυθίζεται . Στις περιπτώσεις που ο σκύλος κολυμπά ( όπως κυνηγόσκυλα σε λίμνες ) , τότε η συσκευή πρέπει να μπει σε αδιάβροχο σακουλάκι , πριν την τοποθέτηση της πάνω στο σκύλο. 

---- Η εγγύηση της συσκευής είναι ενός έτους , το δε service που προσφέρει η εταιρία μας ( αν υποστεί ζημιά εκτός εγγύησης ) έχει το χαμηλότερο κόστος . 

  ΟΙ δυνατότητες παρακολούθησης και εντοπισμού είναι 2
Α) υπηρεσία ζωντανής παρακολούθησης ( Live Tracking ) και
Β)
Αποστολή SMS στο κινητό σας .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ετικέτες: LiveTracker
Powered By epsilon
Livetracker.gr © 2019